Ciblas vidusskolas 9.-12.kl. audzēkņi apmeklē Aizkraukles novadu.

Ciblas vidusskolas 9.-12.kl. audzēkņi apmeklē Aizkraukles novadu.

PDFDrukātE-pasts

aizkraukleKopš Latvijas valsts simtgades programmas “Latvijas skolas soma” ieviešanas procesa 2018.gadā, skolēniem ir bijusi iespēja iepazīt mūsu tautas vēsturi, kultūru, sasniegumus- vērtības, ar kurām varam lepoties.

Šogad 28.septembrī Ciblas vidusskolas 9.-12.kl. audzēkņi par iepazīšanas objektiem izvēlējās saldumu ražošanas uzņēmumu SIA „Skrīveru saldumi” un Aizkraukles pilskalnu. Kāpēc?

SIA „Skrīveru Saldumi” uzņēmuma moto ir "Apvienot veselīgo ar saldo”. Uzņēmums spējis ne tikai saglabāt konfektes „Skrīveru Gotiņa”, bet ir attīstījies un pilnveidojies, ejot līdzi laikam. Darbnīcā jaunieši pamēģināja paši ietīt konfektes "Gotiņa" tieši tā, kā to dara tinēji ikdienā, un nobaudīt uzņēmuma ražotos saldumus.

Izrādās- par 2021. gada Latvijas arheoloģisko pieminekli ir izraudzīts Aizkraukles pilskalns un senpilsēta. Tiek uzskatīts, ka šis ir viens no iespaidīgākajiem Latvijas pilskalniem. Tam pilnībā piekrita visi, kas nonāca šajā rudens krāsu apgreznotajā vietā.

Secinājums- esam kļuvuši bagātāki, uzzinot un pamēģinot kaut ko jaunu, kā arī vienkārši vēlreiz pārliecinoties par to, cik skaistā vietā mēs dzīvojam.Aizkraukle 2

Ciblas vidusskolas 9.-12.kl. audzēkņi apmeklē Aizkraukles novadu.
FUVIFLOW0909